Sretniji od boga: Kako preuzeti kontrolu nad svojim životom i biti sreÄniji od Boga
Sretniji od boga: Kako preuzeti kontrolu nad svojim Åivotom i biti sreÄniji od Boga
Sretniji od boga je knjiga koju je napisao Neale Donald Walsch, autor svjetski poznate serije Razgovori s Bogom. U ovoj knjizi, Walsch otkriva kako moÅemo pretvoriti obiÄan Åivot u izuzetno iskustvo, koristeÄi se Velikim Åivotnim principima i Procesom liÄne kreacije. Ove dvije moÄne tehnike nam omoguÄavaju da stvorimo stvarnost koju Åelimo, bez ograniÄenja i straha.
Walsch nas uÄi kako da se oslobodimo negativnih misli i emocija, kako da se poveÅemo sa svojom pravom prirodom i BoÅanskom suÅtinom, kako da ostvarimo svoje ciljeve i snove, kako da pomognemo celom svetu i kako da uÅivamo u svakom trenutku Åivota. On nam pokazuje da smo mi sretniji od Boga, jer imamo potpunu slobodu izbora i moguÄnost da iskusimo sve Åto postoji.
sretniji od boga pdf download
Sretniji od boga je knjiga koja Äe vas inspirisati, motivisati i transformisati. Ona Äe vam pomoÄi da otkrijete svoj puni potencijal i da Åivite sreÄno, ispunjeno i smisleno. Ako ste spremni da preuzmete kontrolu nad svojim Åivotom i da budete sretniji od Boga, onda je ova knjiga za vas.
Ako Åelite da proÄitate ovu knjigu u PDF formatu, moÅete je preuzeti sa nekog od sledeÄih linkova:
[^1^] Sretniji od boga pdf - · PDF fileOd objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera Razgovori s Bogom viÅe ... Armstrong Povijest Boga.pdf, ... 2. Sve to zapoÄinje s Äinom - DOKUMEN.TIPS
[^2^] SREÄNIJI OD BOGA Nil Donald VolÅ Biblioteka BUÄENJE
[^3^] Sretniji Od Boga Pdf !!LINK!! Download
U knjizi Sretniji od boga, Walsch nam objaÅnjava da je Bog izvor svega Åto postoji i da je sve Åto postoji deo Boga. Mi smo, dakle, deo Boga i imamo istu moÄ i sposobnost da kreiramo svoju stvarnost. MeÄutim, mi smo zaboravili ko smo i Åta moÅemo, jer smo se odvojili od Boga i usvojili laÅna uverenja o sebi i svetu. Zbog toga smo se zaglavili u iluziji patnje, straha i ograniÄenja.
Da bismo se oslobodili te iluzije i vratili se svojoj istinskoj prirodi, Walsch nam predlaÅe da primenimo Velike Åivotne principe i Proces liÄne kreacije. Veliki Åivotni principi su univerzalni zakoni koji upravljaju naÅim iskustvima i koji nam pomaÅu da razumemo kako funkcioniÅe Åivot. Oni su:
Sve je Jedno.
Sve je BoÅansko.
Sve je sada.
Sve je savrÅeno.
Sve je promenljivo.
Sve je cikliÄno.
Sve je relativno.
Sve je zarazno.
Sve je privlaÄno.
Proces liÄne kreacije je metod koji nam omoguÄava da svesno biramo svoje misli, reÄi i dela i tako kreiramo svoju stvarnost. On se sastoji od tri koraka:
OdluÄite Åta Åelite.
OseÄajte se kao da to veÄ imate.
Delujte u skladu sa tim oseÄanjem.
Kada primenimo ove principe i korake u svom Åivotu, mi postajemo svesni svoje moÄi i sposobnosti da stvorimo sve Åto Åelimo. Mi postajemo sretniji od Boga, jer imamo priliku da iskusimo sve Åto Bog moÅe da zamisli. Mi postajemo kreatori svoje sudbine i uÅivaoci svoje avanture. 0efd9a6b88
https://www.tkotrainer.com/group/mysite-200-group/discussion/f3df6d73-77e5-4123-b4b4-6aae75251b88